РАДНО ВРЕМЕ ЦЕНТРА ЗА ВРЕМЕ УСКРШЊЕГ ПРАЗНИКА

Петак 22. април
- Велики, мали базен, велика и мале сале – по редовном распореду за клубове
- Нема програмских активности Центра (бизнис пливање, рекреативно пливање за пензионере, студенте и незапослене, рекреативно пливање за грађанство)

Субота 23. април
- Центар ће радити по редовном распореду

Недеља 24. април
- Центар неће радити

Понедељак 25. април
- Велики, мали базен, велика и мале сале – по редовном распореду за клубове
- Нема програмских активности Центра (бизнис пливање, рекреативно пливање за пензионере, студенте и незапослене, рекреативно пливање за грађанство)


РАДНО ВРЕМЕ ЦЕНТРА ЗА ВРЕМЕ ПРВОМАЈСКОГ ПРАЗНИКА

Недеља 01. мај
- Центар неће радити

Понедељак 02. мај
- Велики, мали базен, велика и мале сале – по редовном распореду за клубове
- Нема програмских активности Центра (бизнис пливање, рекреативно пливање за пензионере, студенте и незапослене, рекреативно пливање за грађанство) Уторак 03. мај
- Центар ће радити по редовном распореду

Телефон за информације: 2452 - 342

СЦ МИРКО САНДИЋПОШТОВАНИ КОРИСНИЦИ,

Подсећамо све старе и будуће кориснике на термине пливања за грађанство на великом базену који су актуелни од овог месеца:

Рекреативно пливање - радним данима од 16:30 до 18:00 часова, суботом од 9:00 до 11:00 часова, недељом од 10:00 до 12:00 или од 12:00 до 14:00 часова

Рекреативно пливање за пензионере, студенте и незапослене - радним данима од 10:00 до 11:30 часова

Бизнис пливање - радним данима од 6:30 до 8:30 часова

Добродошли у спортску оазу у срцу Врачара!ПОШТОВАНИ КОРИСНИЦИ,

Позивамо Вас да посетите СЦ „Мирко Сандић“ и упознате се са програмима спорта и рекреације који се налазе у нашој и у понудама наших клијената. Спортски центар је отворен и ради уз поштовање свих епидемиолошких мера Кризног штаба и Владе републике Србије.Срећни празници!

Обавештавамо вас да ће спортски центар, поводом ускршњих и првомајских празника, бити затворен 30. априла, 1. и 2. маја.
У понедељак, 3. маја и у уторак 4. маја, велика и мале сале радиће по редовном распореду, док велики и мали базен неће радити.

Контакт телефон за све додатне информације је 011/2452-342

Срећни празници!Поштовани корисници,

У складу са новим мерама Кризног штаба и Владе републике Србије, од среде, 17. марта, до понедељка, 22. марта 2021. године у 5 часова, СЦ „Мирко Сандић“ неће радити, осим за тренажне процесе у сврху тренинга и припрема за одржавање регистрованих такмичења, према утврђеном распореду.Плесни клуб „Врачар“, поводом 35 година постојања, доделио захвалницу Филипу Михајловском, директору СЦ „Мирко Сандић“

Почетак године за чланове плесног клуба „Врачар“ пролази у слављеничкој атмосфери. Клуб ових дана обележава 35 година постојања, током којих је постао синоним за плес у Србији, а о томе најбоље говори број од око 50.000 полазника, такмичара, рекреативаца, деце и пензионера, који су за три и по деценије прошли кроз клуб.

Поводом великог јубилеја, плесни клуб „Врачар“ је крајем јануара у Комбанк дворани организовао плесну манифестацију на којој су се публици представили плесачи и плесне формације из клуба, а славље је прилика да се челници клуба захвале свима који су допринели опстанку и развоју. Посебно место, свакако, заузима и Спортски центар „Мирко Сандић“, у коме се налазе просторије плесног клуба „Врачар“, а куриозитет је да се клуб од самог почетка налази у истим просторијама, у Сјеничкој улици, у срцу Врачара, центру Београда. Поводом 35 година клуба је, зато, уручена захвалница СЦ „Мирко Сандић“, коју је у име запослених примио Филип Михајловски, директор спортског центра, којем плесни клуб „Врачар“ дугује посебну захвалност на подршци у раду и жељи да се успешна сарадња настави на најбољи могући начин.

Захвалницу су господину Михајловском уручили Ђорђе Мандић, нови председник клуба и Никола Мандић, спортски директор. Досадашњи председник Драган Радовановић постао је почасни председник плесног клуба „Врачар“.

„Са млађим људима у клубу долази и нова енергија, а ми се надамо, кад прође ситуација са пандемијом, људи брзо вратити плесу, али и осталим културним садржајима“, истакао Никола Мандић, захваљујући се Михајловском на досадашњој успешној сарадњи.Нови спортски садржаји на Врачару,

Добра вест за становнике Врачара и Београда! Председник градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић је у писму грађанима Врачара саопштио планове на основу којих би на општини, уз постојећи спортски бисер, наш Спортски центар „Мирко Сандић“, никао још један комплекс исте намене, на услузи свим грађанима, спортистима и спортским колективима!

Преносимо писмо проф. др Милана А. Недељковића у целини.